Verzendbeleid

Hieronder vind je een overzicht van onze verzendkosten per land, geschatte levertijden, informatie over de gebruikte koeriersdiensten, en hoe je je bestelling kunt volgen. Bestellingen voor 17:00 besteld, worden binnen 1-2 werkdagen verzonden.

Verwerkingstijd:

Bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen verwerkt en klaargemaakt voor verzending.

Levertijd:

Onze levertijd bedraagt 5-8 werkdagen. Houd er rekening mee dat dit een schatting is en kan variëren afhankelijk van de locatie en douane vertragingen.

Volgen:

Zodra een bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail met een link naar de track en trace-informatie van je bestelling. Hierdoor kun je je bestelling eenvoudig volgen en zien wanneer je deze kunt verwachten.

Verzenden:

Bestemming

Verzendtijd

Verzendkosten

Nederland

  5 – 8 werkdagen

          € 0

België (Bpost)

  5 – 8 werkdagen

          € 0

 

Retouren

Als je niet tevreden bent met je bestelling, neem dan binnen 30 dagen na ontvangst contact met ons op via info@olyc.nl voor verdere instructies over het retourneren van je bestelling. Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor het retourneren voor eigen rekening zijn.

Tips:

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen of schade tijdens het transport. Wij raden aan om je bestelling binnen 24 uur na ontvangst te controleren en contact met ons op te nemen als er zich problemen voordoen.

Contact:

Als je nog vragen hebt over ons verzendbeleid, neem dan contact met ons op via info@olyc.nl. Wij zullen ons best doen om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.